HK Audio VORTIS EASE Focus

HK Audio VORTIS EASE Focus

HK Audio gebruikers die een VORTIS installatie-systeem willen ontwerpen hebben vanaf nu een eenvoudigere taak:

 

De VORTIS simulatie data is herzien met het EASE Focus 3 Accoustic Simulation Program, om te voldoen aan alle laatste normen. Dit kunt u gratis downloaden via deze link: http://focus.afmg.eu/ (Windows only)
De VORTIS serie bestaat uit zes luidspreker-modellen, afgestemd op grootte en vermogen.

6versies vortis

De kenmerken van de VORTIS-series zijn:
+ Uitstekende spreiding
+ Excellente spraakverstaanbaarheid
+ Maximale veelzijdigheid

 

Er is een ruime keuze in de VORTIS voor de selectie van verschillende hoorns. Alle modellen zijn verkrijgbaar met 3 keuzes van draaibare hoorns (60°x40°, 90°x55°, 60°-90°x55°).

Vortis_opmaat

De kasten zijn voorzien van een front grill bedekt met een ondoorzichtige stof en speciaal ontwikkelde montage accessoires.

Het uiterlijk is subtiel en onopvallend, om discreet aanwezig te zijn in elke decor en inrichting.  Alle modellen en accessoires zijn ook verkrijgbaar in elke gewenste RAL-kleur en in een weerbestendige outdoor versie.

kleur_vortis

Met altijd voldoende voorraad van half-gefabriceerde kasten, kunnen er op zeer korte termijn op maat gemaakte producten worden besteld. Zodra uw bestelling bij ons binnen komt beginnen we met de fabricage van de door u bestelde unieke kasten. Zodat u niet lang hoeft te wachten op het voor u op maat gemaakte geluidssysteem.

 

IL 112, IL 115, IL 118 en IL 218 subwoofers zijn nu ook beschikbaar om de VORTIS serie uit te breiden in het lage frequentiebereik.

brands-05-Hk-noline

 

read more

Source: www.algambenelux.be