Wharfedale Passive PA speakers TITAN-X SERIES

Wharfedale Passive PA speakers TITAN-X SERIES

Flexibiliteit

Er is nu meer dan ooit vraag naar handelbare geluidssystemen die dezelfde prestaties leveren als versies met houten kasten. DJ’s en bands moeten alles eenvoudig, compact en snel in één voertuig vervoeren. Terwijl conferentiezalen van het nodige geluid moeten kunnen worden voorzien met apparatuur dat onopvallend kan worden opgesteld. Het Titan-gamma is uitermate geschikt voor dit soort toepassingen, zonder concessies te doen in geluidskwaliteit

Binnen- en Buiten installatie

Hoewel het gewicht en de rubberen handgrepen perfect zijn voor de mobiele muzikant, leent deze technologie zich ook voor installaties waar gewicht een probleem is. Bovendien zijn het dynamische polypropyleen materiaal en de vochtbestendige LF drivers bestand tegen omstandigheden in de buitenlucht.  Extra bescherming krijgt u met de Titan Tourbags, op maat gemaakte tassen met een voorpaneel voorzien van een rits, waardoor uw Titan X12 luidspreker altijd beschermd is.

Wharfedale_leeg

Verbeterde High Frequency

De high-frequency sectie is volledig herzien in de Titan X12, voor zowel spreiding als geluidskwaliteit. In de eerste plaats is de HF-eenheid versterkt via een achterste aluminium afdekplaat, dit zorgt voor een verbeterde warmte afvoer en high-pressure audio. Wharfedale Pro engineers hebben speciale aandacht besteed aan de akoestische eigenschappen van de nieuwe HF om een veel gelijkmatiger geluid te waarborgen, vooral bij hoge geluidsdruk. Terwijl de hoge frequenties duidelijk en gedetailleerd klinken, is een nieuwe aangepaste faseplug gevormd voor dimensionale stabiliteit en nauwkeurige fasecoherentie. Gecombineerd met de hybride symmetrische hoorn, wordt het volledige bereik van de Titan X12 luid en duidelijk weergegeven.

 

 

 

read more

Source: www.algambenelux.be